top of page

Tutustu minuun

Olen 40-vuotias nainen ja muutin Tampereelta Rovaniemelle. Olen tuottanut sisustuslasitöitä, tulitaidetta ja musiikkia. Opiskelin sisustuslasi artesaanin koulutuksen, mutta sen kuoppasin sivutoimiseksi kannattavuuden mukaan. Olen kuvannut lasitöitäni, myös luontokuvia ja videomateriaaleja musiikkivideoita varten. Vapaa-ajalla rentoudun elokuvien parissa tai vastapainoisesti luonnossa nuotion tai veden äärellä.

 

Tuen paljon muita ihmisiä osaten toimia mallikkaasti ryhmissä. Ihmiset viihtyvät seurassani, koska minulla on huumorintajua ja osaan iloita pienistä asioista. Omaan moniosaamisentaidon, koska olen taiteilija.

 

Olen päättänyt siirtää artistiset touhut sivuun ja kouluttautua uudelleen. Aloitin opiskelemaan Ravintola-ja Catering perustutkintoa Redussa 1.8.2023, mutta päädyin harkitsemaan restonomin koulutusta ensi syksylle ja menin sesongiksi töihin tonttuoppaaksi. Sain tämän jälkeen töitä baaritarjoilijana ja kenkäkaupasta. Toimin myös henkilökohtaisena avustajana muutaman tunnin kuussa palkallisesti. Harkinnan tulos oli tradenomin koulutukseen hakeminen ja opiskelu töiden ohella.

Tulitaitaidetta ja musiikkia esityksiin aion jatkossakin tuottaa ja tarjota tuliesityksiä pohjoisessa ja ympäri Suomen. Tuliesitykset painottuisivat sesonkeihin ja tulitaide yleensä syyskaudelle. Aion tuottaa musiikkialbumin tulevaisuudessa, kun olen valmistunut opiskeluista. Haen apurahoja näitä ammatteja varten ja kausityöt sopisivat suunnitelmaani. Kokoan ensi vuodeksi kuukauden mittaisen taidelasinäyttelyn Ouluun jo olemassa olevista sisustuslasitöistäni. Uusia töitä ei ole kuitenkaan tulossa ilman apurahoja. Ilman työskentelyrahoitusta keskityn asiakaspalvelutyöhön ja ravintola-alalla työskentelyyn. Tämä on ihanaa vastapainoa taiteelliselle luomiselle.

IMG_20230923_154638 (1)2.jpg
bottom of page