top of page
Sirune_woman_peace_in_of_mind_wind_blowing_in_hair_sun_is_shini_ed4aace6-dead-4d5c-a00d-a7

Suositukset

"Sirkka-Liisa Saaristo on työskennellyt Kurpitsatalolla kesällä 2021. Hänen työtehtäviään ovat olleet mm. kahvilan, kasvimaan ja viestinnän hoitaminen. Lisäksi hän toisella jaksollaan hoiti tapahtumanjärjestelyä. Hän oli luotettava ja pidetty työntekijä."

 

Hanna Lehtomäki

Email: kurpitsaliike@gmail.com

Puh: pyydettäessä


 

"Sirkka-Liisa on reipas ja aikaansaava työntekijä, jonka elämäniloinen asenne kohottaa koko työpaikan ilmapiiriä. Suosittelen Sirkka-Liisaa erityisesti asiakaspalvelutehtäviin."

 

Helinä Kalaja

Email: Hirvitalo.archive@gmail.com

Puh: pyydettäessä
 

 

"Sirkka-Liisa on ahkera ja sydämellinen ihminen sekä taitava kohtaamaan ihmisiä. Suosittelen häntä lämpimästi asiakaspalvelutehtäviin ja tekemisen meininkiin."

 

Riitta Sattilainen

Email: riitta.sattilainen@ehyt.fi

Puh: +358504071044

 

 

"Sirkka-Liisalla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän on sosiaalinen. Hänellä on vahva elämänkokemus, eikä hän hätkähdä erilaisuutta, hän näkee ihmiset ihmisinä. Moniammatillisuus toimii rikkautena hänen elämässään. Hän on luotettava kaikissa toimissaan."

Katukiltatiimi

Email:

katukiltatiimi@tampereena-kilta.fi

Puh: +358407151302

 

"Sirkka-Liisa oli opiskelijana ahkera ja tunnollinen. Opinnäytetyönään hän valmisti asiakastyön, jossa hän kuunteli asiakkaan toiveita ja valmisti uniikin lasityön, johon asiakas ja myös opettaja olivat erittäin tyytyväisiä."

 

 

Merja Virta

Email: merja.virta@sasky.fi

Puh: +358447554546

 

 

"Sirkka-Liisa on positiivinen ja iloinen persoona. Hän on innokas oppimaan uutta ja kehittymään."

 

 

Sofia Rautajoki/Osuuskauppa Arina

Email: pyydettäessä

Puh: pyydettäessä

Sirkka-Liisa Saaristo on toiminut ensimmäistä vuotta tonttuna. Hän aloitti työt marraskuussa 2023.

 Hän on alusta alkaen ollut innokkaana työtä kohtaan. Työvuorojen alkaessa hän on tullut vastaan hymyssä suin ja ottanut uudet haasteet vastaan pelotta. 

Sirkka-Liisa on joustava ja on valmis uusiin haasteisiin. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan; vanhuksen, aikuisen sekä lapsen yksilöinä. 

Sirkka-Liisan vahvuuksia on joustavuus, luovuus sekä positiivisuus. Hän on sosiaalinen sekä tulee työkavereiden sekä asiakkaiden kanssa toimeen. 

 

Arctic Circle Snowmobile Park/

Linda Järventausta

Email: pyydettäessä

Puh: pyydettäessä

322509711_501262608799925_5304183750732473349_n_edited.png
IMG_20220226_163811.jpg
IMG-20220929-WA0014~2.jpg
index.png
MerjaVirta.jpg
Nimetön.png
1685800105811.jpeg
316047370_6181261668569989_8364450434576340373_n.jpg

Klaus Rahikainen

13. elokuu 2021  ·

Kieppuajatukset ja kaikkeuden meri

Ripustin eilen kukkaikkunalleni lasimaalauksen, joka kuvaa punaista ruusua. Sen hahmo nousee maiseman vehreydestä kauniina ja herkkänä. Tänä aamuna istuessani kiikkustuolissani ja pohtiessani tuon ikkunan ääressä ihmiselämän ja luomisen arvoitusta taisin ratkaista koko jutun. Eli sain yksinkertaisen näyn siitä, miten kaikki luominen toimii. Ihan totta!

Yleisimmin hyväksytyn kvanttimekaanisen käsityksen mukaan kaikilla partikkeleilla eli aineen osasilla pienimmästä suurimpaan on sekä itsensä ympärillä kieppuvan aineen muoto että kaikkeuden läpi ulottuva aaltomuoto. Mitä pienempi tuon aineeksi kiepsahtanut partikkeli on, sitä selkeämmin tuo aaltomuotokin on mitattavissa. Kaikki aine on siis kaikkeuden meren läpi kulkevista aalloista hetkeksi erilliseltä näyttävään muotoon kiepsahtaneita aaltoja eli lopulta vain aaltoilevaa energiaa kaikki tyynni.

Tuossa ruusun ääressä sain kokemuksen siitä, miten myös luovat ajatukseni ovat ikuisuuden meren energiaa eli aaltoliikettä, jotka kiepsahtavat pyörimään mielessäni. Näin ne saavat materian laadun ja pystyvät siten aikansa kieputtuaan tuottamaan hetkellisesti aineellisen ilmiasun kantamilleen ajatuksille ja tunteille. Eli kun aamulla mieleeni nousi maailmani tilaa koskevia levottomia ajatuksia, olisin voinut ruveta kieputtamaan niitä mielessäni ja lisäämään tuota levottomuutta kehossani ja sitä kautta maailmassani.

Mutta kun tajusin noidenkin ajatusten nousseen kaikkeuden meren aalloista, pystyin tietoisesti purkamaan mielessäni syntymässä olevan kiepin ja palauttamaan noiden ajatusten ja tunteiden energian takaisin alkulähteelleen. Rentoutin aineellistumassa olevan vanhan tunteen, sillä olin saanut tarpeekseni noista levottomista ajatuksista enkä halunnut luoda sitä lajia enää. Rauha palasi mieleeni.

Samassa tajusin syntymässä olevan oivalluksen ajatusten hetkellisestä kieppulaadusta ja siitä miten pystyisin välittämään sen toisille kaltaisilleni omien ajatustensa ja tunteittensa kanssa painiskeleville olennoille. Siitä syntyi myös oma kieppuajatuksensa, joka lähti mielessäni liikkeelle kootakseen itselleen aineellisen ilmiasun eli tämän tekstin.

Tässä kieppuajatuksessa oli edellisiin vanhoihin ja levottomiin kieppuihin verrattuna se ero, että se tuotti iloa ja innostusta, sillä se kävi kaikkeuden tasapainon myötä ja loi jotain uutta ja kaunista. Se toteutti Elämän omaa laatua eikä pyrkinyt vanhojen kieppuajatusten tapaan rajaamaan luomista ja eristämään ihmistä kaikkeuden kaikkea kantavasta alkumerestä. Tuo uusi kieppuajatus oli avautuva ja laajeneva päinvastoin kuin nuo kaikki vanhat, jotka ovat luonnoltaan supistavia, sulkevia ja vanhoja malleja toistavia.

Tässä on kaikki, mitä tarvitset voidaksesi vähitellen seuloa mielestäsi pois kaikki vanhoja ja toistuvia pelkoja, huolia, ahdistuksia, suruja ja syyllisyyksiä tuottavat kieppuajatukset. Kun olet hereillä ja läsnä, voit tunnistaa mielestäsi nousevan vanhan kiepun sekä antaa sen rennosti palautua takaisin kaikkeuden ikuisiin aaltoihin. Siinä se. Mielesi saa rauhan ja maailmasikin alkaa vähitellen asettua uuteen levolliseen järjestykseen, joka näin kasvaa sinun mielesi kautta.

Tuossa levollisessa läsnäolon tilassa mielestäsi alkaa nousta myös iloisia ja uutta luovia kieppuajatuksia. Sinä tunnistat ne ja annat niiden johdattaa levolliseen uuden luomiseen juuri sillä elämän alalla, joka sinulle on läheistä, tuttua ja tärkeää. Minulla nyt sattuu olemaan tämä kirjoittamisen lahja eli olen satsannut paljon aikaa ja tahdonvoimaa sen kautta luomiseen ja ilmaisemiseen. Sinä taas olet satsannut johonkin aivan muuhun, mutta samat luomisen periaatteet toimivat kaiken inhimillisen toiminnan piirissä. Me kaikki valitsemme joka hetki joko vanhoja vaivoja toistavia tai uusia elämän ihmeitä luovia kieppuajatuksia, jotka kaikki nousevat mielemme alkumerestä.

On vain kyse siitä, kumpaa laatua sinä haluat mielessäsi ylläpitää: joko vanhoja vaivoja ja menneitä pelkoja toistavia kieppuajatuksia tai sitten uusia ja vielä tuntemattomia luomisen iloja kantavia kieppuajatuksia? Sinä ja minä, me molemmat olemme mielemme sisällä täysin vapaita valitsemaan ne ajatukset ja tunteet, joita haluamme kantaa ja ylläpitää. Kukaan muu ei noita valintoja voi puolestamme tehdä, sillä ne tapahtuvat aina oman mielemme pyhässä yksinäisyydessä.

Vain mielemme alitajuisissa syvyyksissä kieppuvat ja sinne moneen kertaan pelottavina tungetut vanhat pelkoajatukset pitävät meidät kiinni vanhojen murheittemme toistamisessa. Ne ovat kuin merimiinoja, jotka olemme itse omalle reitillemme piilottaneet ja jotka kerta toisensa jälkeen räjähtäessään pitävät meidät omien vanhojen draamojemme vankeina.

Mutta kaikki kieppuajatuksemme ovat vain kaikkeuden alkumeren aaltoenergiaa, joka on hetkeksi kiepsahtanut kieppumaan paikoillaan luodakseen hetkellisen pysyvyyden vaikutelman. Sinä voit niiden luojana ja kantajana kohdata ne kaikki ja palauttaa pelon tummia tuntoja tuottavat kieppuaallot takaisin alkumeren rauhaan, josta nuo samat aallot voivat aikanaan nousta uusina ja innostavina ajatuskieppuina, joiden avulla sinä voit luoda uusia iloisia ja ihmeellisiä luomuksia tällä luomisen ikuisella leikkikentällä, jota Elämäksi kutsutaan. Maistuis varmaan sullekin!

235639900_4725226867506817_2317900162933394403_n.jpg
bottom of page